Καλάθι του Πάσχα:Πότε ξεκινά – Τι ισχύει για το καλάθι του νονού 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το «καλάθι του Πάσχα», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα σούπερ μάρκετ στις 24 Απριλίου και σ' αυτό αναμένεται να προστεθούν αρνί, κατσίκι, τσουρέκι και σοκολατένια αυγά.

Οριστικό: Ποιο Δώρο Πάσχα θα πληρωθεί πολύ νωρίτερα φέτος

Η ΔΥΠΑ πρόκειται να καταβάλει το δώρο Πάσχα σε χιλιάδες δικαιούχους το διάστημα από τις 22 έως τις 26 Απριλίου. Τότε θα πραγματοποιηθεί και η πληρωμή των τακτικών επιδομάτων ανεργίας, των επιδομάτων μακροχρόνια ανέργων, καθώς και των βοηθημάτων ανεργίας.

Σοκ με τον ΕΝΦΙΑ: Θα πληρώνουμε μηνιαίο «ενοίκιο» ακόμη και για το ιδιόκτητο σπίτι μας

Η καταβολή του ΕΝΦΙΑ θα μπορεί να γίνει σε 11 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστο ύψος τα 10 ευρώ. Η πρώτη δόση θα πρέπει να εξοφληθεί έως τις 30 Απριλίου 2024 και η τελευταία στις 28 Φεβρουαρίου 2025.

Πληρώνονται Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, επίδομα ενοικίου, προνοιακά Απριλίου 2024

Πότε αναμένεται η καταβολή των πληρωμών για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ), το επίδομα ενοικίου, τα προνοιακά επιδόματα και τις παροχές του ΟΠΕΚΑ για τον Απρίλιο του 2024.

«Κλείδωσε» η ημερομηνία: Πότε ανοίγει το TAXIS για φορολογικές δηλώσεις 2024

Ξεκίνησε η  αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2024 ώστε πριν από την Μ. Εβδομάδα να είναι σε πλήρη λειτουργία.