Εργασία στην Ακαδημία Αθηνών με μισθό 6.190 ευρώ – Ο χρόνος απασχόλησης

Η Ακαδημία Αθηνών αναζητά έναν συνεργάτη για σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος "Βιβλιογραφική Εκπροσώπηση της Ακαδημαϊκής Παραγωγής στην Ελλάδα για την Annee Philologique".

Μερομήνια 2024: Ανατροπή – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Από ό,τι δείχνουν τα Μερομήνια για τον Μάιο του 2024, η πρώτη εβδομάδα αναμένεται να έχει υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, ακολουθούμενη από μια μικρή κάθοδο. Στη συνέχεια, αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες από 17 έως 26 με πιθανότητα για οριακό καύσωνα, κυρίως στα κεντρικά και νότια. Στο τέλος του μήνα, πιθανόν να υπάρξουν τοπικές μπόρες.

Νέο «επίδομα» των 1.320 ευρώ για τρόφιμα – Οι χιλιάδες δικαιούχοι

Το «επίδομα» των 1.320 ευρώ αποτελεί μέρος του νέου πακέτου στήριξης που ανακοινώθηκε από την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σε συνεργασία με τις περιφέρειες της χώρας. Το συγκεκριμένο πακέτο θα καλύψει τις ανάγκες των δικαιούχων σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τη διανομή των ποσών να γίνεται ανάλογα με τον αριθμό των ευάλωτων πολιτών σε κάθε περιφέρεια.

Ολική ανατροπή στα ΜΜΜ με τα εισιτήρια – Πώς θα μπαίνουμε

«Πρεμιέρα» σήμερα για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω smartphone, smartwatch στα λεωφορεία των γραμμών Express του ΔΑΑ, ενώ έως τα τέλη του χρόνου θα είναι διαθέσιμο για τους επιβάτες σε όλα τα ΜΜΜ αρμοδιότητας ΟΑΣΑ.